2009 m. liepos 2 d., ketvirtadienis

Makaronų salotos su jūros gėrybėmis

P70100071-1-1 copy
125 g nestambių makaronų
100 g virtų jūros gėrybių
2 pomidorai, supjaustyti kubeliais
2 agurkai, supjaustyti kubeliais
2 saujos mirkytų razinų
2 - 3 v. š. konservuotų kukurūzų
smulkintų salotų lapelių
1 nedidelis raudonasis svogūnas, supjaustytas plonomis riekėmis

Užpilas (1000 salų padažas)
6 v. š. majonezo
3 v. š. pomidorų padažo
2 a. š. citrinų sulčių
2 lašai Tabasco padažo (nebūtinai)
žiupsnelis pipirų
cukraus ar druskos (jei reikia)

Makaronus išvirti ir gerai nuvarvinti.

Sumaišyti visus užpilo ingredientus.

Makaronus sumaišyti su jūros gėrybėmis, pomidorais, agurkais, razinomis, kukurūzais, salotų lapeliais ir svogūnais. Užpilti padažą ir dar kartą išmaišyti. Skanaus!

P. S. ingredientai gali būti kuo įvairiausi - avokados, virti kiaušiniai, vištiena vietoje jūros gėrybių, morkos ir t. t. Į padažą vietoje Tabasco įpyliau šiek tiek saldaus čili padažo. Greita ir skanu, o ypač dera su atšaldytu vynu :)

Šaltinis Food For Tots

1 komentaras:

  1. O jeigu naudociau hellmanns thousand island dressinga, kiek jo reiketu pilti?

    AtsakytiPanaikinti