2009 m. liepos 13 d., pirmadienis

Grilyje kepta vištienos filė su kamemberu ir avokadų salsa

P71200121copy-1 copy
1 avokadas, supjaustytas kubeliais
1 pomidoras, supjaustytas kubeliais
1 agurkas, supjaustytas kubeliais
1 nedidelės citrinos sultys
2 v. š. aliejaus
druskos
maltų juodųjų pipirų
6 vidutinio dydžio vištienos filė gabaliukai
250 g riekėmis supjaustyto kamembero sūrio

Sumaišyti avokadą, pomidorus, agurkus, citrinų sultis, aliejų, pagardinti druska ir pipirais.

Vištų filė įpjauti ir įdėti sūrio riekelių. Kepti ant grilio po 5 - 7 minutes iš kiekvienos pusės.

Patiekti su avokadų salsa ir su daržovių salotomis.

P. S. vištų krūtinėles įtryniau įvairiais prieskoniais - druska, pipirais, kariu su mangu. Į avokadų salsą dar įpyliau šiek tiek skysto medaus ir įpjausčiau šviežio ananaso bei čili pipiro, nes man trūko kažko saldžiai aštraus :)

Šaltinis Cheesematters

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą