Ant grotelių kepta lašiša su medumi ir garstyčiomis
1 vidutinio dydžio lašiša, supjaustyta riekėmis
2 v. š. aliejaus
2 v. š. medaus
2 v. š. vandens
2 v. š. sojos padažo
1 a. š. garstyčių miltelių
druskos ir pipirų
Sumaišyti aliejų, medų, vandenį, sojos padažą, garstyčias, druską ir pipirus. Marinatu užpilti žuvį ir palaikyti šaldytuve kelias valandas. Kepti grilyje ant grotelių po 3 - 5 minutes iš kiekvienos pusės vis patepant marinatu. Skanaus!
P. S. svarbiausia neperkepti žuvies, tuomet ji bus sultinga ir labai skani!
Šaltinis bbq.about.com
Patebėjau, kad garstyčios ir medus Tavo labai mėgstamas derinys. ;) Man irgi jis super! Tiek salotose, tiek karštuose patiekaluose.
AtsakytiPanaikintiAha, tikrai :) Pati rašau receptą ir matau, kad jau kartojuosi, bet kad jie tikrai labai gerai dera... :)
AtsakytiPanaikintiTai aš tik už, kad kartojasi šis derinys... ;)
AtsakytiPanaikintiO kokios rusies garstycias naudojate?
AtsakytiPanaikintiKatik issikepem lasisos ant groteliu pagal si recepta. Rezultatas - NUOSTABUS! Aciu:)
AtsakytiPanaikinti