2009 m. liepos 22 d., trečiadienis

Ant grotelių kepta lašiša su medumi ir garstyčiomis

P71900101-1 copy
1 vidutinio dydžio lašiša, supjaustyta riekėmis
2 v. š. aliejaus
2 v. š. medaus
2 v. š. vandens
2 v. š. sojos padažo
1 a. š. garstyčių miltelių
druskos ir pipirų

Sumaišyti aliejų, medų, vandenį, sojos padažą, garstyčias, druską ir pipirus. Marinatu užpilti žuvį ir palaikyti šaldytuve kelias valandas. Kepti grilyje ant grotelių po 3 - 5 minutes iš kiekvienos pusės vis patepant marinatu. Skanaus!

P. S. svarbiausia neperkepti žuvies, tuomet ji bus sultinga ir labai skani!

Šaltinis bbq.about.com

5 komentarai:

  1. Patebėjau, kad garstyčios ir medus Tavo labai mėgstamas derinys. ;) Man irgi jis super! Tiek salotose, tiek karštuose patiekaluose.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aha, tikrai :) Pati rašau receptą ir matau, kad jau kartojuosi, bet kad jie tikrai labai gerai dera... :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tai aš tik už, kad kartojasi šis derinys... ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. O kokios rusies garstycias naudojate?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Katik issikepem lasisos ant groteliu pagal si recepta. Rezultatas - NUOSTABUS! Aciu:)

    AtsakytiPanaikinti