Salotos su silke ir šparaginėmis pupelėmis
2 porcijos
250 g šparaginių pupelių
8 nedidelės bulvės
4 silkės filė gabalai
1 nedidelė svogūno galva
8 nedidelės bulvės
4 silkės filė gabalai
1 nedidelė svogūno galva
Padažui
50 ml sauso raudono vyno
1 v. š. vyno acto
1 v. š. smulkiai supjaustytų krapų
1 v. š. kapotų petražolių
1 v. š. cukraus
3 v. š. aliejaus
druskos, maltų juodųjų pipirų
Bulves švariai nuplauti ir išvirti nenulupus. Praaušusias nulupti ir supjaustyti į keturias dalis. Šparagines pupeles išvirti. Silkę supjaustyti nedideliais gabalėliais. Svogūną supjaustyti plonais žiedais.
Padažui sumaišyti vyną, actą, cukrų ir žalumynus. Pagardinti druska ir pipirais, įmaišyti aliejų.
Bulves, šparagines pupeles, silkę ir svogūnus užpilti padažu, pamaišyti ir pašaldyti šaldytuve bent 1 val.
P. S. raudono vyno neturėjau, tad naudojau šerį... Nesitikėjau, kad bus taip skanu...
Padažui sumaišyti vyną, actą, cukrų ir žalumynus. Pagardinti druska ir pipirais, įmaišyti aliejų.
Bulves, šparagines pupeles, silkę ir svogūnus užpilti padažu, pamaišyti ir pašaldyti šaldytuve bent 1 val.
P. S. raudono vyno neturėjau, tad naudojau šerį... Nesitikėjau, kad bus taip skanu...
Šaltinis kuking.net
bandžiau, tiesa iš mažesnių kiekių, skanu ir paprasta. Vyno kaip tyčia turėjau, neturėjau krapų... gal kada nors turėsiu visą nurodytą " komplektą ", o tada jau
AtsakytiPanaikintiMalonu, kad patiko :)
AtsakytiPanaikintiTiesiog isimylejau i shi recepta..LABAI patiko!! Dekui!
AtsakytiPanaikintiIsbandziau si recepta, tiesiog genialiai paprastas ir skanus! Rekomenduoju!
AtsakytiPanaikintiO tarkim romas netinka arba maistinis vynas?
AtsakytiPanaikintiAčiū, merginos!
AtsakytiPanaikintiO kas yra maistinis vynas? Aš pati neturėjau raudonojo vyno, todėl naudojau baltą šerį. Manau, romo per daug specifinis skonis, aš geriau rinkčiausi vyną...