Kiniškai troškinta skumbrė
2 šviežios ar atšildytos skumbrės, po 250 g
1 v. š. aliejaus
340 g pakelis paruoštų kiniškų stir-fry daržovių
1 skiltelė česnako, sukapota
1 v. š. austrių ar sojos padažo
1 v. š. citrinų sulčių
1 v. š. šerio ar sultinio
žiupsnelis kiniškų penkių prieskonių mišinio
Skumbres išdarinėti, galvas nupjauti. Abiejose pusėse padaryti po 3 - 4 įstrižas įpjovas.
Aliejų įkaitinti. Suberti daržoves ir česnakus. Kepti maišant 1 minutę.
Ant viršaus uždėti žuvį, prisukti viryklę, uždengti keptuvę ir troškinti 2 minutes.
Sumaišyti austrių ar sojos padažą, citrinų sultis, šerį ir prieskonius.
Užpilti ant žuvies ir daržovių, uždengti ir dar troškinti 3 - 4 minutes.
Patiekti su ryžiais ar makaronais. Skanaus!
P. S. nesudėtinga, greita, skanu!
Šaltinis Seafish
Sveiki, Sonatina,
AtsakytiPanaikintiar tikrai skumbre iskeps/issitroskins per tas 6 minutes? Siaip labai megstame rukytas skumbres, idomu butu paragauti ir keptos, ar taip pat skanu?