Lašišų putėsiais įdaryti pomidorai
200 g lašišos filė
2v. š. kreminio sūrio
2 a. š. krienų
2 a. š. citrinos sulčių
druskos, maltų baltųjų pipirų
150 ml riebios grietinėlės
Lašišos filė dėti į verdantį vandenį. Kai vanduo vėl užvirs, nukelti nuo viryklės ir visiškai ataušinti neišimant iš vandens. Ataušusią lašišą nusausinti ir kartu su sūriu, krienais ir citrinos sultimis sudėti į blenderį. Sumaišyti iki vientisos masės. Pagardinti druska ir pipirais.
Grietinėlę išplakti ir į ją atsargiai įmaišyti žuvies masę.
Nupjauti nedidelių pomidorų viršūnėles ir šaukšteliu išskobti vidų. Pridėti lašišos putėsių ir uždengti pomidorų viršūnėlėmis.
Šaltinis Canapés
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą