2008 m. sausio 1 d., antradienis

Lašišų putėsiais įdaryti pomidorai

PICT85851 copy
200 g lašišos filė
2v. š. kreminio sūrio
2 a. š. krienų
2 a. š. citrinos sulčių
druskos, maltų baltųjų pipirų
150 ml riebios grietinėlės

Lašišos filė dėti į verdantį vandenį. Kai vanduo vėl užvirs, nukelti nuo viryklės ir visiškai ataušinti neišimant iš vandens. Ataušusią lašišą nusausinti ir kartu su sūriu, krienais ir citrinos sultimis sudėti į blenderį. Sumaišyti iki vientisos masės. Pagardinti druska ir pipirais.

Grietinėlę išplakti ir į ją atsargiai įmaišyti žuvies masę.

Nupjauti nedidelių pomidorų viršūnėles ir šaukšteliu išskobti vidų. Pridėti lašišos putėsių ir uždengti pomidorų viršūnėlėmis.

Šaltinis Canapés

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą