Kiauliena korėjietiškai
Dar vienas senas geras receptas, kurį jau kažkada buvau įdėjusi Supermamos forume…
1 kg kiaulienos
1 didelė svogūno galvutė
3 - 4 skiltelės česnako
1 v. š. cukraus
3 v. š. aliejaus
2 – 3 lauro lapeliai
1 a. š. druskos
½ a. š. maltų juodųjų pipirų
5 – 6 v. š. sojos padažo
2 – 3 v. š. citrinos sulčių
Mėsą supjaustyti stambiais gabaliukais (kaip šašlykui). Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, česnaką susmulkinti. Sojos padažą sumaišyti su cukrumi, druska, pipirais, smulkintais laurų lapeliais, aliejumi ir citrinų sultimis. Suberti svogūnus ir česnakus. Užpilti marinatą ant mėsos, viską gerai išmaišyti ir pamarinuoti 30 – 40 minučių.
Sudėti mėsą su visais svogūnais į kepimo indą ir kepti neuždengus iki 200° C įkaitintoje orkaitėje apie 40 – 60 minučių, kol mėsa bus minkšta.
P. S. iš tiesų mėsos galima ir visai nemarinuoti – tik viską gerai sumaišyti ir iškart kepti. Man skaniausiai gaunasi iš sprandinės. Kepimo laikas priklausys nuo jūsų orkaitės ir nuo mėsos minkštumo. Labai greitai paruošiama ir tikrai labai skanu…
Šaltinis Kuking.net
labai jau cia gardziai ir spalvingai atrodo...bus pabandyta!
AtsakytiPanaikintiI will try it.
Panaikintifantastiskas receptas,tik mesyte marinavau gal para,tai iskepe per 40min...
AtsakytiPanaikintio mėsą kepti su visais svogūnais ar ne.užmarinavau ir daba iškilo klausimas
AtsakytiPanaikintiSu visais svogunais :-) Sitas receptas nuostabus, isbandytas ne viena karta, aciu Sonatinai :)
AtsakytiPanaikintiLabai baisiai tos aprašinėtos nuotraukos atrodo.
AtsakytiPanaikintiDaug baisiau, kai nuotraukos tiesiog vagiamos ir dedamos į kitus tinklaraščius kaip savos...
AtsakytiPanaikintiLabai geras receptas, svabiausia - greita ir be galo skanu!! Aciu Sonatinai ne tik uz si, bet ir uz daugeli kitu geru recepteliu :)
AtsakytiPanaikintiO aliejus čia naudojamas kepimui ar marinatui?
AtsakytiPanaikintiAliejus naudojamas marinatui. Ačiū už pastabą, jau patikslinau recepte :)
AtsakytiPanaikintilabai liuks gaunasi, gaminau jau nevieną karta, visai šeimai patimka (išskyrus man nes aš kiaulienos nevalgau)
AtsakytiPanaikintiDažnai kepu, puikus receptas.
AtsakytiPanaikintiSiaip visi korejietiski originalus receptai buna su sezamu aliejumi, o ne paprastu. Pabandykite, skaniau iseina.
AtsakytiPanaikintiLabai liuks mesyte gavosi. Labai skani ir minkšta. Gal kartais dar koki pikantiška receptuka ? ACIU
AtsakytiPanaikintiLaba diena, klausimas - kokį sojos padažą naudojate?
AtsakytiPanaikintiAsta, aš perku Pearl River Bridge sojos padažą Iki parduotuvėse.
AtsakytiPanaikintiAčiū už atsakymą ir už receptą, išbandėm-patiko.
AtsakytiPanaikintiTik užmarinavus pagalvojau, ar tik nebus taip, kad visi birūs produktai Jūsų receptuose matuojami
nubrauktais šaukštais ir šaukšteliais? (nes aš tai sėmiau, kiek pasisemia, ir man druskos pasirodė daugoka, bet niekas daugiau nesiskundė:) Tai čia klausimas ateičiai. Ačiū.
Aha, ir man kilo klausimas, ar cia kaupini ar nubraukti tie saukstai ir sauksteliai :)
AtsakytiPanaikintiAs nubraukiau.
Laaabai skanu, marinavau para (vakare uzmarinavau, o kitos dienos vakare kepiau), naudojau kiaulienos sprandine. Mmmmm kokia minksta mesyte isejo :)
Aciu, Sonatina :)
Aš visuomet viską matuoju nubrauktais matavimo šaukštais ir šaukšteliais :)
AtsakytiPanaikintiAčiū už receptuką, išbandžiau, labai patiko, šiandieną jau sumarinavau pakartotinai :)
AtsakytiPanaikintiO jei kepti kaip šašlikus ant laužo illgiau pamarinavus?
AtsakytiPanaikintiSiandien isbandem si receptuka. Skonis tai tikrai superinis, nu nerealus, bet man mesyte apdziuvo ir kiek apdege, nors varciau, sprandine naudojau... Man irgi kylas klausimas, ar ir saslykiskai juos galima kepti :D
AtsakytiPanaikintiO kokį kepimo indą naudojate? Ar galima kepti stikliniame dubenyje? Ačiū už atsakymą:)
AtsakytiPanaikintiBe abejo, tinka ir stiklinis indas. Kartais kepu skardoje, kartais - stikliniame inde :)
Panaikintinorejau pasiteirauti ka naudojate garnyrui? nes mano vyriskis vien patiekimo su darzovemis tikriausiai nesupras... :)
AtsakytiPanaikintiLaba diena. Siandien ruosiuosi gaminti sia taip skaniai atrodancia mesyte. parasyta marinuoti 30-40min. O nebus per daug marinuojant 8 valandas?
AtsakytiPanaikintiSuper! Nebuciau niekada pagalvokis, kad nemarinuota mesa gali buti tokia minksta! Labai skanu! :)
AtsakytiPanaikintiMan labai sūriai gavosi,tikrai papildomai druskos nebedeciau uztektinai yra is sojos. Bet šiaip skanu, mesa lb isminkstejo. Gaminsiu dar kartą 🙂
AtsakytiPanaikintiŽiauriai gera mėsytė gaunasi.prirodžiau draugėm receptuką ir joms super.gaminau milijoną kartų.mėsa visada minkšta
AtsakytiPanaikintipuikus receptas :)
AtsakytiPanaikintiAroniaberry.ca
AtsakytiPanaikintiJūsų receptai yra klasika :)
AtsakytiPanaikintiKas būtų, jei vietoj citrinos sulčių panaudočiau ryžių arba obuolių actą? Pamiršau apie citriną, o acto pilnos spintelės.. esu dariusi tiksliai pagal receptą, žinau kaip turi gautis.. įdomu ar kas bandė paįvairinti jį?
AtsakytiPanaikintigood site with good content. i have bought Manuka Honig off this nice and newly established website.
AtsakytiPanaikintisomeone told me that the link does not work for this great Manuka Honig Link did not work properly.
AtsakytiPanaikinti