Šokoladiniai pyragaičiai
4 kiaušiniai
150 g smulkaus cukraus
150 g minkšto sviesto
200 g juodo šokolado
2 v. š. miltų
100 g maltų migdolų
Orkaitę įkaitinti iki 220°C. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius gerai išmaišyti su cukrumi iki purios masės. Ant vandens garų vonelės ištirpinti šokoladą ir įmaišyti į trynius. Įmaišyti sviestą, miltus ir migdolus.
Išplakti baltymus iki standumo ir atsargiai per kelis kartus įmaišyti į tešlą.
Kepimo formeles patepti riebalais, supilti tešlą ir kepti 20 minučių. Patikrinti mediniu pagaliuku – pyragaitis turi likti šiek tiek drėgnas.
Ataušinti ir išimti iš formelių. Galima pabarstyti cukraus pudra.
150 g smulkaus cukraus
150 g minkšto sviesto
200 g juodo šokolado
2 v. š. miltų
100 g maltų migdolų
Orkaitę įkaitinti iki 220°C. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius gerai išmaišyti su cukrumi iki purios masės. Ant vandens garų vonelės ištirpinti šokoladą ir įmaišyti į trynius. Įmaišyti sviestą, miltus ir migdolus.
Išplakti baltymus iki standumo ir atsargiai per kelis kartus įmaišyti į tešlą.
Kepimo formeles patepti riebalais, supilti tešlą ir kepti 20 minučių. Patikrinti mediniu pagaliuku – pyragaitis turi likti šiek tiek drėgnas.
Ataušinti ir išimti iš formelių. Galima pabarstyti cukraus pudra.
Sveika Sonatina, dekui kad toliau turime galimybe kolekcionuoti ir gaminti tavo receptukus. Net tema uzvedziau SM ir diskutuojam tarpusavyje apie tavo receptus ir gaminame. Norejau pasiteirauti kaip pamatuoti toki kieki 2 1/4 puodelio miltu, tai cia kiek apie 100 ml. daug kur taip parasyta tavo receptuose, bet nesuprantu kaip paskaiciuoti. aciu tau labai ir laukiam receptuku cia :)zyliukas
AtsakytiPanaikinti