tag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post8793030459406154769..comments2024-03-28T08:12:14.879+02:00Comments on Sonatinos receptai: Vištiena su anakardžių riešutaisSonatinahttp://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-28066078704497681072012-12-10T20:49:59.527+02:002012-12-10T20:49:59.527+02:00Man irgi tas padazus skaidrus gavosi, tai as to Ho...Man irgi tas padazus skaidrus gavosi, tai as to Hoisin padazo trigubai daugiau pridejau, tada jau ir skonis atsirado ir vaizdas :DLinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-47111712996885631032012-03-13T12:30:52.461+02:002012-03-13T12:30:52.461+02:00Tu cia turbut privarei labai daug sojos padazo, ne...Tu cia turbut privarei labai daug sojos padazo, nes man tokia sodri spalva tikrai nesigavo. o seip receptukas neblogas.Indruskanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-13513310830466607682011-06-23T15:33:12.483+03:002011-06-23T15:33:12.483+03:00Jau kelis kartus ruošiau šį patiekalą, man visai p...Jau kelis kartus ruošiau šį patiekalą, man visai patiko - skanu, aromatinga, neįprasta.<br /><br />Bet vis tiek norėčiau pasiteirauti dėl vieno dalyko. Valgant šį patiekalą, man norėtųsi arba saldesnio, arba aštresnio skonio, nes dabar jis toks neutralus. Ką galime padaryti dėl aštresnių "akcentų"? Saldesniam, manau, kad konserv. ananasai pagelbėtų..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-64000801040462333732011-03-07T11:20:05.873+02:002011-03-07T11:20:05.873+02:00Man tas padažas, tai neaaaa. Sugadinau viską, šeim...Man tas padažas, tai neaaaa. Sugadinau viską, šeima liko be vakarienės.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-4954578026966133572011-02-15T10:27:18.929+02:002011-02-15T10:27:18.929+02:00Vakar kaip tik ruošiau šį patiekalą, SUPER, o rieš...Vakar kaip tik ruošiau šį patiekalą, SUPER, o riešutų koks skanumas, minkštučiai gavosi, net nesitikėjau, kad tokie pasidarys. LABAI SKANU, Ačiū Sonatina :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-1698438711804196242011-02-13T20:05:22.707+02:002011-02-13T20:05:22.707+02:00Viskas kepama vienoje keptuvėje. Subėrus vištieną ...Viskas kepama vienoje keptuvėje. Subėrus vištieną keptuvėje atsiranda skysčio ir česnakai nebeskrunda, todėl ir nebeapkarsta :)Sonatinahttps://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-18602078139919946352011-02-13T19:52:25.799+02:002011-02-13T19:52:25.799+02:00Sonatina, o vistiena reikia kepti kitoje keptuveje...Sonatina, o vistiena reikia kepti kitoje keptuveje, t.y. atskirai nuo cesnaku ir anakardziu, ar sudeti prie cesnaku ir riesutu?<br /><br />Cia parasyta, kad cesnakai ilgiau kepami gali apkarsti... Tai ar jie nepasidarys kartus, jei i viena keptuve sudeta bus ir vistiena (juk ji dar apkepti turi)?<br /><br />Aciu :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-15785987378121952412011-02-12T20:02:38.498+02:002011-02-12T20:02:38.498+02:00Česnako skilteles reikia dėti nesmulkintas.Česnako skilteles reikia dėti nesmulkintas.Sonatinahttps://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-75535220901030196872011-02-12T19:08:33.600+02:002011-02-12T19:08:33.600+02:00Sveiki.Noreciau pasitikslinti-cesnakus reikia susm...Sveiki.Noreciau pasitikslinti-cesnakus reikia susmulkinti ar deti visas skilteles?Giedrenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-57475482856440458322011-02-07T13:24:41.989+02:002011-02-07T13:24:41.989+02:00Priklauso nuo to, kaip jūs mėgstate :) Mes valgome...Priklauso nuo to, kaip jūs mėgstate :) Mes valgome tik su daržovėmis. bet šiaip tai yra kiniškas patiekalas ir ryžiai čia puikiai tiktų :)Sonatinahttps://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-17630931422714619732011-02-07T11:42:18.620+02:002011-02-07T11:42:18.620+02:00Tai geriausia sita patiekala valgyti ko gero su ry...Tai geriausia sita patiekala valgyti ko gero su ryziais?Teranoreply@blogger.com