tag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post8547404943986663925..comments2024-03-28T08:12:14.879+02:00Comments on Sonatinos receptai: Rumuniškas varškės pyragasSonatinahttp://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-2286159393309023132013-10-21T22:44:49.092+03:002013-10-21T22:44:49.092+03:00I varske idejau saukstu daugiau manu kruopu, isejo...I varske idejau saukstu daugiau manu kruopu, isejo puikus :) dariau su desertine Prezident varske:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-42165004181776330162013-08-21T14:56:13.780+03:002013-08-21T14:56:13.780+03:00Šis pyragas žiauriai skanus :) dėjau trintą per si...Šis pyragas žiauriai skanus :) dėjau trintą per sietelį kaimišką varškę, tarp varškės ir tešlos dar pertepiau uobuoliene. Na, neapsakomai skanu gavosi, tikrai reiks kepti dar ir dar :) ačiū už eilinį labai gerą ir teisingą receptą, dar nesu nusivylusi nė karto šiuo puslapiu :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-60371239129347521332012-07-23T11:33:10.204+03:002012-07-23T11:33:10.204+03:00Kepiau šį pyragą jau 3 kartus! Visąlaik dėdavau va...Kepiau šį pyragą jau 3 kartus! Visąlaik dėdavau varškę ir ją maišydavau su keliais šaukštais mascarpone :) Kartą išbandžiau su grietine - ne ką prasčiau ir pigesnis variantas :)Gintarėhttps://www.blogger.com/profile/09361163511932005358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-16798820279175656252011-08-22T21:43:36.476+03:002011-08-22T21:43:36.476+03:00Be galo skanus pyragas!!!!!Be galo skanus pyragas!!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-71078568287258572532011-07-07T13:48:11.664+03:002011-07-07T13:48:11.664+03:00Labas, Sonatina,
Kai pirma karta kepiau si pyraga...Labas, Sonatina,<br /><br />Kai pirma karta kepiau si pyraga, man jis nesigavo, visas idaras isbego, zalias buvo. Supratau, kodel. Mano kepimo forma buvo tokia pyragine, apvali, tai idaro gavosi labai storas sluoksnis, todel jis neiskepe. Antra karta, kai kepiau, gavosi puikiai.Beje, naudojau maskarpone. Si karta pyraga kepiau skardoje,lakstai gavosi ploni pakankamai, o idaro sluoksnis irgi tolygiai pasiskirste. Nu puikus tiesiog isejo. Ir maskarpone visai nepagadino reikalo, pyragas gavosi toks minkstutis ir visai neriebus... Ir dar, kita karta idaro deciau tik puse normos, nes, bent jau man, jo tikrai per daug.kad ir kepiau pyraga per visa skarda, idaro liko...tai tiek mano patirties ir pastebejimu...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-84143735360717614502011-05-03T13:50:47.359+03:002011-05-03T13:50:47.359+03:00Išbandyta. Mano įspūdžiai patys geriausi. Labai pa...Išbandyta. Mano įspūdžiai patys geriausi. Labai patiko tešla. Miltų bėriau apie 320 g, ji buvo minkšta, bet nelipni, puikiai kočiojosi. Pyragas tikrai lengvai pagaminamas ir skanus. AčiūVilmanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-60255898446691224202011-02-06T10:11:11.642+02:002011-02-06T10:11:11.642+02:00Tešla gaunasi kieta, jei padauginate miltų. Geriau...Tešla gaunasi kieta, jei padauginate miltų. Geriau jau palikti tešlą lipnesnę ir ją kočioti tarp dviejų plėvelės ar kepimo popieriaus lakštų. Tuomet iškepusi ji nebus kieta.<br /><br />Aš maskarponės nenaudočiau, nes ji turbūt kokius 8 kartus riebesnė, o ir dvigubai brangesnė... Žinoma, galima pamėginti, bet ar verta?Sonatinahttps://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-68237010080537350262011-02-05T18:24:19.757+02:002011-02-05T18:24:19.757+02:00Norėčiau paklausti, ar būtų gerai jeigu naudočiau ...Norėčiau paklausti, ar būtų gerai jeigu naudočiau Mascarpone sūrį?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-29880802550074456182011-01-03T01:20:38.909+02:002011-01-03T01:20:38.909+02:00siandien ir as isbandziau si pyraga, gavosi labai ...siandien ir as isbandziau si pyraga, gavosi labai puikiai, tik galbut pagrindas ir virsus siek tiek kietoki..sonatina, kaip butu galima to isvengti ar cia toks ir turi buti?lauranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-45044701638463145522010-07-10T13:54:15.774+03:002010-07-10T13:54:15.774+03:00Ypatingai skanus pyragas. Tikrai nenusivyliau :)Ypatingai skanus pyragas. Tikrai nenusivyliau :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-11928646166249732022010-06-08T15:17:23.719+03:002010-06-08T15:17:23.719+03:00Skanus pyragas. Viskas gavosi puikiai, kaip tavo n...Skanus pyragas. Viskas gavosi puikiai, kaip tavo nuotraukoj.Naudojau ricota. Kremas puikus, biskvitai irgi kaip turi buti. barboraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-65585066185756437812010-03-31T15:45:15.167+03:002010-03-31T15:45:15.167+03:00Na va iskepe, tai varskes idaras gavosi purus, ska...Na va iskepe, tai varskes idaras gavosi purus, skanus ir isvaizda kaip pas tave nuotraukoj, bet biskvitas tai kietas :(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-24727662719414599312010-03-31T12:26:19.064+03:002010-03-31T12:26:19.064+03:00sveika, na pas mane orkaitete dabar kepa sis pyrag...sveika, na pas mane orkaitete dabar kepa sis pyragas, tikiuosi kad bus skanus :) del teslos tai sutinku su kitu nuomone, ji buvo kieta ir labai sunkiai kociojosi, prasikankinau, net prakaitas ismuse, o rezultatas tas pats, pusiau tik uzdengtas pyragas, uk nekovosi su vejo malunais :). varske dejau paprasta, ir mase gavosi tokia skystoka, bet tikiuosi iskeps ir viskas bus gerai :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-88703689323771003312010-03-03T19:56:17.083+02:002010-03-03T19:56:17.083+02:00Labas Sonatina, jau kiek bandau Tavo receptuku, ta...Labas Sonatina, jau kiek bandau Tavo receptuku, tai labai skaniai viskas iseina. Kepiau ir sita pyrageli, naudojau paprasta varske, nuostabus gavosi, net draugas valge (o ji be mesos ir bulviu daugiau nieko nepripazista), aciu uz toki skanesta, jau draugem padalinau receptukaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-29753485414720530042010-02-22T09:59:32.385+02:002010-02-22T09:59:32.385+02:00Aš naudoju Mūsų švelniąją varškę arba natūralų var...Aš naudoju <a href="http://www.pienozvaigzdes.lt/index.php/rinkos/lietuva/musu/varske/1062" rel="nofollow">Mūsų švelniąją varškę</a> arba <a href="http://www.kriisis.ee/testing/files/23-02-2010/10052.jpg" rel="nofollow">natūralų varškės kremą Valio Alma</a>. Tikrai galima dėti ir paprastą varškę (tik vertėtų pertrinti per sietelį ir sutrinti blenderiu) ar desertinę...Sonatinahttps://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-53721093316721963952010-02-20T11:55:34.945+02:002010-02-20T11:55:34.945+02:00Man irgi labai įdomu, kokia tūrėtų būti ta kreminė...Man irgi labai įdomu, kokia tūrėtų būti ta kreminė varškė..? Gal galima dėti paprastą varškę arba desertinę varškytę? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-83369000122607371952010-02-08T21:10:43.021+02:002010-02-08T21:10:43.021+02:00O kas ta kreminė varškė? Kituose pyraguose naudoju...O kas ta kreminė varškė? Kituose pyraguose naudoju arba ricotta, arba Rama varškę. Ar tiktų pastaroji?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-74529903038539926612010-01-04T09:52:59.124+02:002010-01-04T09:52:59.124+02:00Aš irgi kepiau ir gavosi super, toks drėgnas, puru...Aš irgi kepiau ir gavosi super, toks drėgnas, purus ir labai malonaus skonio pyragas, viską dariau pagal receptą, tešla kočiojosi puikiai, o įdarui naudojau varškę, pagamintą iš šaldyto kefyro (tereikia ištrauktą iš kameros kefyrą įrišti į dvigubą marlę ir leisti atitirpti, man iš 2 litrų gavosi kaip tik 500 g labai švelnios varškės). Tikrai dar kepsiu, ačiū Sonatina už puikų receptą. RūtaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-46760325684746659742009-12-03T19:42:55.345+02:002009-12-03T19:42:55.345+02:00gal del to kad nieko negedau ir gavosi kieta tesla...gal del to kad nieko negedau ir gavosi kieta tesla na kita karta vel bandysiu tikiuosi gausis:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-34329711862364798232009-11-30T14:28:54.039+02:002009-11-30T14:28:54.039+02:00Na, sunku pasakyti, kodėl tešla gavosi kieta - man...Na, sunku pasakyti, kodėl tešla gavosi kieta - man kaip tik tešla buvo be galo elastinga ir visiškai nesusitraukianti... <br />O vietoje sodos nebėrėt kepimo miltelių? Ar tiesiog visai nieko nedėjot? Nes jei visiškai nieko - ta natūralu, kad tešla liko kieta...<br />Dar tešla galėjo tapti kieta, jei buvo per ilgai minkyta...<br />Aš įdarui naudojau ne rikotą, o kreminę varškę ir įdaras gavosi puikus - purus ir tikrai neriebus...Sonatinahttps://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-85303689698138024142009-11-23T19:16:22.205+02:002009-11-23T19:16:22.205+02:00Na va, gaminau si pyraga, naudojau rikota.. man ji...Na va, gaminau si pyraga, naudojau rikota.. man jis gavosi tikrai ne toks kaip nuotraukoje.. tavo, Sonatina, varske atrodo tokia puri, o man gavosi pakankamai riebi ir tirsta mase.. tesla kocioti irgi buvo vienas vargas, nes ji vis susitraukdavo ir niekaip nepavyko uzspausti galu... net nzn ka padariau ne taipAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-43445004680282422742009-11-23T17:04:32.545+02:002009-11-23T17:04:32.545+02:00labas sonatina patark buk gera ka ne taip dariau v...labas sonatina patark buk gera ka ne taip dariau viskas gal ir gerai gavosi bet pati tesla gavosi labai kieta gal del to kad nedejau sodos?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-65694020002854962009-11-10T14:24:22.793+02:002009-11-10T14:24:22.793+02:00Cia kur as gyvenu irgi nera varskes, tad teko deti...Cia kur as gyvenu irgi nera varskes, tad teko deti 18% riebumo cream cheese (labai panasu i musu tirsta grietine). Itariau, kad idaras bus gerokai per skystas, tad situacija taisiau su dviguba manu norma. Viskas puikiai pavyko. Gal tik neiskilo taip graziai kaip nuotraukoj. Labai skanu!Rutanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-12397964798647351262009-11-09T13:59:30.529+02:002009-11-09T13:59:30.529+02:00Labas Sonatina,
Dejau Rikota, nes cia kur gyvenu ...Labas Sonatina,<br /><br />Dejau Rikota, nes cia kur gyvenu nera varskes :(blandynkanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-80090014417702001202009-11-09T13:21:44.750+02:002009-11-09T13:21:44.750+02:00O man iškepė puikiai. Skanus. ;) Naudojau riebią n...O man iškepė puikiai. Skanus. ;) Naudojau riebią naminę varškę, cukraus pudros dėjau 160 g, nes varškės dėjau daugiau - apie 580 g. Ačiū už receptuką. :)Mažulėlėnoreply@blogger.com