tag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post8177904945007461337..comments2024-03-28T08:12:14.879+02:00Comments on Sonatinos receptai: Anakardžių riešutai karamelėjeSonatinahttp://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-91064237178569653062012-07-20T18:00:08.761+03:002012-07-20T18:00:08.761+03:00Galbut pagelbetu jei pries pildama mase i forma it...Galbut pagelbetu jei pries pildama mase i forma itiesciau folija? Nes jauciu kad su isemimu bus prastai..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-78854268406984891892012-07-07T21:29:48.653+03:002012-07-07T21:29:48.653+03:00Norejau paklaiusti ar nieko tokio, jei i karamele ...Norejau paklaiusti ar nieko tokio, jei i karamele deciau smulkiau susmulkintus ar sukapotus riesutus? Nes noreciau padaryti kazka panasaus i "daim" sokoladuka. Taip pat pabaigoje, viskam sustingus, sukietejus galvoju deserta apipilti tirpintu sokoladu. Tik svarstau ar visa tai nepakenktu deserto skoniui, konsistencijai ir pan. :))Gabijanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-83441791118470746352012-04-03T15:25:32.391+03:002012-04-03T15:25:32.391+03:00Truputį problema su išėmimu iš formos. Nors alieju...Truputį problema su išėmimu iš formos. Nors aliejum patepiau gan gausiai, karamelė "prišalo" prie dugno kaip akmuo. Pavyko kažkiek atkrapštyti tik pusvalandį pasidarbavus peiliu, bet ir tai tik labai smlukiais gabalėliais išsiėmė. Tai jei gaminsiu dar kartą (ko gero gaminsiu, nes skonis tai puikus), naudosiu tik silikoninę formą.Birutehttps://www.blogger.com/profile/04659580169604230061noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-17677378934944505682011-03-04T12:05:04.635+02:002011-03-04T12:05:04.635+02:00Medus drėkina, taigi, jei medaus dėsite į karamelę...Medus drėkina, taigi, jei medaus dėsite į karamelę, jūsų karamelė bus kieta apie valandą, vėliau pasidarys lipni.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-60920612270637162802010-01-25T13:42:33.557+02:002010-01-25T13:42:33.557+02:00As tai kai noriu kad man medus pasidarytu skystas,...As tai kai noriu kad man medus pasidarytu skystas, tai padarau garu vonele.Paimu nedideli puoda su vandeniu ir uzdedu virti tada imu bliuduka su medum ir uzdedu ant puodo.O tada reikia laukti kol suskystes medus:)Mildute22http://mildute22.blogas.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-73344489002630409702010-01-24T18:06:04.846+02:002010-01-24T18:06:04.846+02:00o jei medus jau suketėjęs? Kaip galima jį suskysti...o jei medus jau suketėjęs? Kaip galima jį suskystinti?<br />Labai norisi tokį desertą padaryti kaip priedą prie ledųAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-28228134685733155472009-12-30T18:47:10.105+02:002009-12-30T18:47:10.105+02:00Soda karamelei suteikia minkštumo, porėtumo ir tra...Soda karamelei suteikia minkštumo, porėtumo ir trapumo...Sonatinahttps://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-46338456920238006762009-12-30T15:19:03.795+02:002009-12-30T15:19:03.795+02:00O kam reikalinga soda? Kažkaip nedera ji man čiaO kam reikalinga soda? Kažkaip nedera ji man čiaAnonymousnoreply@blogger.com