tag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post8067476065048811484..comments2024-03-28T08:12:14.879+02:00Comments on Sonatinos receptai: Trapios tešlos obuolių pyragasSonatinahttp://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-84817674712186070102012-12-21T19:10:32.106+02:002012-12-21T19:10:32.106+02:00NOREJAU PAKLAUSTI,GAL VIETOJ OBUOLIU GALIMA PANAUD...NOREJAU PAKLAUSTI,GAL VIETOJ OBUOLIU GALIMA PANAUDOT KOSEAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-16516580373584408852012-11-25T21:22:17.658+02:002012-11-25T21:22:17.658+02:00Miela Sonatina, jau seniai megstu isbandyt tavo re...Miela Sonatina, jau seniai megstu isbandyt tavo receptukus, tai ir sitas pyragelis nenuvyle ;))) Man tesla t.p. sunkiai kociojosi, tad ant obuoliu sluoksnio, paprasciausiai padariau likusios teslos groteles - irgi iseitis ;) LABAI ACIU uz sita skanumeli, visiems rekomenduoju :))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-4201289274036943982012-10-14T16:04:06.955+03:002012-10-14T16:04:06.955+03:00Pyragas super! Niekad nebuvau pyragu kepeja, nes n...Pyragas super! Niekad nebuvau pyragu kepeja, nes niekad neiseidavo. Bet sitas gavosi superinio skonio! tik labai trapus. Nezinau ka galima butu padaryti kad ne toks trapus butu? Bet skonis... isidedi i burna ir pats tirpsta.Super. Aciu.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-1775163303552406752012-09-17T12:46:08.244+03:002012-09-17T12:46:08.244+03:00Valgėm ką tik iškeptą. Vyras įsidėjo kąsnį, kitą b...Valgėm ką tik iškeptą. Vyras įsidėjo kąsnį, kitą burnon ir keistai suriaumojo. Ajjj, gomurį nusideginai..? - paklausiau. Sako, kad ne. Vėl gabalėlis burnon, vėl riaumoja. Sako: "Negaliu nutylėt, koks skanus pyragas, tiesiog sutirpsta burnoje. Nepagailėčiau restorane ir 50 Lt už tokį gabalėlį sumokėti."<br />Nerealus ir pats geriausias obuolių pyrago receptas! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-27016717623413694792011-10-10T16:16:46.797+03:002011-10-10T16:16:46.797+03:00Tiesiog tirpsta burnoje :)Tiesiog tirpsta burnoje :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-28911583414230234862011-07-02T18:15:06.156+03:002011-07-02T18:15:06.156+03:00Tikrai nesunkus obuoliu pyragas ir skonis nepakart...Tikrai nesunkus obuoliu pyragas ir skonis nepakartojamas! Pats skaniausias obuoliu pyragas. :)<br /><br />P.S. Sio pyrago mano namiskiam neuztenka dienai! :DDPaulinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-28909246115608882812010-11-15T11:10:04.296+02:002010-11-15T11:10:04.296+02:00nu gerai jau pabandysiu ir as kazkaip cia jau skan...nu gerai jau pabandysiu ir as kazkaip cia jau skaniai aprasytas labai jusu komentaruose, nerealiai kazkaip, paksui pabandysiu parasyti kas kaip gavosiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-44685702417038384472010-04-03T18:01:44.211+03:002010-04-03T18:01:44.211+03:00Nuostabaus skonio pyragas. Primena man Jonavą :) t...Nuostabaus skonio pyragas. Primena man Jonavą :) tik kraštai biškutį tamsesni ir labai trapūs gavosi, bet šiaip nuostabus pyragas ;) ačiū :)Unknownhttps://www.blogger.com/profile/01222402224939656144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-6421547519425409152010-02-03T20:07:14.096+02:002010-02-03T20:07:14.096+02:00po pusvalandzio nebe daug ir beliko, labai labai s...po pusvalandzio nebe daug ir beliko, labai labai skanus su ledais ;)<br /><br /><br />Indre ;)sawlrutehttps://www.blogger.com/profile/00777676965484141083noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-75523236229531259762009-10-06T14:46:06.646+03:002009-10-06T14:46:06.646+03:00Džiaugiuosi, kad pyragas patiko :)
Manau, kad pagr...Džiaugiuosi, kad pyragas patiko :)<br />Manau, kad pagrindas per daug sušlapo būtent dėl to, kad į obuolius buvo pripilta per daug vandens... Aš pyliau tik 2 šaukštus ir vandens buvo kaip tik, nes troškinami obuoliai dar paleidžia sultis... <br />Jei vandens būtų įpilta tiek, kiek nurodyta, įdaras būtų buvęs tirštesnis :)Sonatinahttps://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-86342101959465374562009-10-06T14:39:53.986+03:002009-10-06T14:39:53.986+03:00Sveika,
Ačiū už tikrai skanaus pyrago recepta :) ...Sveika,<br /><br />Ačiū už tikrai skanaus pyrago recepta :) visiems labai patiko, gaminsiu dar karteli. Noriu pasiteirauti kelių dalykų :) nežinojau kiek vandens pilti verdant obuolius. Parašyta 2 v.š., taciau man atrodo tikrai mažoka, todėl ipyliau puse stiklinės. Kiek iš tikruju reikia pilti? <br />Visų antra iškepęs pyragas buvo toks minkštas, kad net neįmanoma gabalėlio pakelti mentele.. Buvo labai skanu, todėl valgėm nežiūrėdami į išvaizdą :) kokia gali būti priežastis? kaip suprantu pagrindas labai suslapo nuo obuolių, bet gal galima kažkaip sutvirtinti? :) dėkui už atsakymą.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-2000959456508227072009-10-01T16:01:35.329+03:002009-10-01T16:01:35.329+03:00Irena, ačiū!Irena, ačiū!Sonatinahttps://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-69301242779751038492009-09-22T16:18:31.640+03:002009-09-22T16:18:31.640+03:00Dėkui už patarimą - taip laukiau, taip laukiau ats...Dėkui už patarimą - taip laukiau, taip laukiau atsakymo:). Kitą kartą naudosiu kepimo popierių, nes kepiau šį pyragą jau ne kartą trupinimo metodu, mėgsta manoji šeima. Sviestą naudoju tik tikrą:)<br />....ir šokoladiniai keksiukai superiniai, ir drėgno šokoladinio pyrago neatsivalgau...žodžiu mėgaujuosi gaminimu:)ačiūIrenanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-63197160336110086332009-09-22T14:41:35.026+03:002009-09-22T14:41:35.026+03:00Irena, ačiū Jums!
Aš paprastai tokią tešlą kočioju...Irena, ačiū Jums!<br />Aš paprastai tokią tešlą kočioju tarp dviejų kepimo popieriaus ar standesnės polietileno plėvelės lapų - tuomet ją lengva perkelti į skardą. Tereikia su visu popieriaus lapu apversti į formą ir popierių atsargiai nuimti...<br />Tiesa, dar svarbu naudoti tikrai gerą tikrą sviestą ar kepiniams skirtą margariną, o ne sviesto mišinį...Sonatinahttps://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-40651361068386883972009-09-10T15:51:25.678+03:002009-09-10T15:51:25.678+03:00Laba diena Sonatina,
dariau šį pyragą, tačiau man ...Laba diena Sonatina,<br />dariau šį pyragą, tačiau man tešla nesikočiojo, lipo prie lentos, buvo labai minkšta. Šiaip ne taip išklojau skardą, o ant viršaus turėjau ją "užtrupinti". Išsikepė tikrai labai skanus, noriu kepti vėl, tad gal turite kokių patarimų mano bėdai išspręsti. Tiesa, tešlą minkiau rankomis, nes mikseris labai taškė...šaldžiau ne trumpiau nei 30 min. <br />P.S. Labai pamėgau Jūsų receptus, ačiū!Irenanoreply@blogger.com