tag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post330584501592072294..comments2024-03-15T16:56:32.174+02:00Comments on Sonatinos receptai: Vokiška šventinė duona (Partybrot)Sonatinahttp://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-51365368306780074402013-01-09T21:00:29.543+02:002013-01-09T21:00:29.543+02:00Kepiau šitą duoną turbūt šimtą kartų :)) niekad ne...Kepiau šitą duoną turbūt šimtą kartų :)) niekad neatsibosta. Šviežia, minkšta, puru ir labai patinka plėšyti mažesniais gabaliukais :))Baking Secretshttps://www.blogger.com/profile/00509241535114571304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-17751142075879351142012-03-29T10:09:14.294+03:002012-03-29T10:09:14.294+03:00Be abejo, galima naudoti ir šviežias mieles. Va či...Be abejo, galima naudoti ir šviežias mieles. <a href="http://laisvalaikisvirtuveje.blogspot.com/2011/03/vokiska-sventine-duona-partybrot.html" rel="nofollow">Va čia</a> labai puikiai aprašyta, kaip kepti šią duoną su šviežiomis mielėmis :)Sonatinahttps://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-63508867678480147532012-03-27T15:55:03.681+03:002012-03-27T15:55:03.681+03:00O kaipgi del sausu/nesausu mieliu? Ar galima butu ...O kaipgi del sausu/nesausu mieliu? Ar galima butu deti ne sausas, Sonatina?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-89173749292835479922012-03-25T17:24:43.698+03:002012-03-25T17:24:43.698+03:00Atvėsinti reikia ištraukus iš orkaitės. Duonos rei...Atvėsinti reikia ištraukus iš orkaitės. Duonos reikia nepalikti skardoje, o perkelti ant grotelių, kad nesikondensuotų drėgmė ir duonos apačia laisvai vėstų.Sonatinahttps://www.blogger.com/profile/02749686997732925113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-41108661786314345732012-03-25T17:06:46.289+03:002012-03-25T17:06:46.289+03:00dar vienas klausimas, ka reiskia atvesinti ant gro...dar vienas klausimas, ka reiskia atvesinti ant groteliu? palikt orkaitej atvest ar isimt? jau baigia iskept tai nezinau kaip daryt :) bet paliksiu pradarytoj orkaitej..Mifahttps://www.blogger.com/profile/09142575101464164381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-31189178933118035282012-03-25T13:36:56.030+03:002012-03-25T13:36:56.030+03:00Sveiki,
Ar galima butu deti ne sausas mieles? Ir k...Sveiki,<br />Ar galima butu deti ne sausas mieles? Ir kaip jas reiktu apdoroti, ir kiek ju reiktu? Aciu.Mifahttps://www.blogger.com/profile/09142575101464164381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-64063231473377864232011-11-29T10:05:04.250+02:002011-11-29T10:05:04.250+02:00O kada deti tuos du kiausinius?
AčiūO kada deti tuos du kiausinius?<br />AčiūRASAnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-73236098849505166212011-05-18T17:10:07.200+03:002011-05-18T17:10:07.200+03:00labai skanu :) tik pirma karta gavosi super, antra...labai skanu :) tik pirma karta gavosi super, antra siek tiek padauginau miltu (cia jau mano kalte)..bet faktas kad kepsiu dar ne karta. ACIUAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-56811902229463422692010-04-17T22:30:12.234+03:002010-04-17T22:30:12.234+03:00Ačiū už šį puikų receptą! Gavosi labai skanu, tikr...Ačiū už šį puikų receptą! Gavosi labai skanu, tikrai kepsiu dar ne vieną kartą. :)Unknownhttps://www.blogger.com/profile/12832696601615293864noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-57329024302289972782010-04-17T11:39:10.982+03:002010-04-17T11:39:10.982+03:00To Anonimiškas:
Suformavau atskiras bandeles ir su...To Anonimiškas:<br />Suformavau atskiras bandeles ir sudejau i forma. Jos pakilo prasiplete ir susijunge i viena visuma. Anot jusu paaiskinimo turejau kept 45 min (nes kepiau formoje, ne atskirom bandelem), kepiau keliom min maziau, bet ir tai buvo gerokai per daug, todel ir uzklausiau. <br />Kas vieniem banalu ir nereiksminga, kitiems gal pakankamai svarbu. Dziaugiuos, kad jus turiningai prakeidziat laika komentuodama/komentuodamas ne jums skirtus komentarus.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-72524193409660072862010-04-12T00:50:39.781+03:002010-04-12T00:50:39.781+03:00Formoje visa duonele kepti 45 minutes. Jei suformu...Formoje visa duonele kepti 45 minutes. Jei suformuosi atskiras mazas bandutes, tai kepti uzteks tik 15-20 minuciu. Juk aiskiai viskas parasyta. Man gaila Sonatinos, kuriai tenka simtus kartu skaityti tokius bereiksmius komentarus ir desimtis kartu atsakineti i tuos pacius uzduodamus banalius klausimus.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-10098044497961151622010-04-11T18:46:42.680+03:002010-04-11T18:46:42.680+03:00Kiek gi vis gi ją reik kepti?:
"Kepti iki 220...Kiek gi vis gi ją reik kepti?:<br />"Kepti iki 220° C įkaitintoje orkaitėje 45 minutes, kol gražiai apkeps"<br />ar<br />"kepti 15 - 20 minučių, kol gražiai pagels"Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-13692221287642576122010-03-17T09:52:18.361+02:002010-03-17T09:52:18.361+02:00Nuostabiai skani. Taip ivertino visi, kurie ragavo...Nuostabiai skani. Taip ivertino visi, kurie ragavo. Tik kepe man siek tiek trumpiau ir karsti teko mazinti. Tikrai verta kiekvieno stalo.Ausranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-57635495458157937912010-02-18T08:59:10.432+02:002010-02-18T08:59:10.432+02:00Kepiau vakar sita duona - viskas pavyko puikiai. D...Kepiau vakar sita duona - viskas pavyko puikiai. Duona minksta, puri ir labai skani. Aciu uz recepta :)Jurgittos receptaihttps://www.blogger.com/profile/02239260120320006715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7134358677246836038.post-41544862272587257122010-02-16T13:09:29.247+02:002010-02-16T13:09:29.247+02:00Katik iškepė - neiškenčiau, paragavau karštą - kep...Katik iškepė - neiškenčiau, paragavau karštą - kepiau kaip duoną paprastoje formoje kol kas pati skaniausia balta duona kokią esu kepusi :)Anonymousnoreply@blogger.com